Na Jízdě veteránů se uvidíme až v roce 2019

Milí fanoušci, účastníci Jízdy, veteránisté.
Členové Jízdy veteránů mají za sebou „turbulentní“ období plné uzavřených i nově otevřených kapitol.

Honza a Petr (naštěstí úspěšně) na konci února složili státnice na vysoké škole. Petr jede dál, Honzovi inženýr stačí 🙂  I vzhledem k tomu jsme nenacházeli tolik volného času na přípravu další Jízdy. Proto jsme se nyní po delším rozhodování usnesli na tom, že letos žádnou svojí akci bohužel neuspořádáme.

Nultý ročník Jízdy veteránů dopadl díky Vám opravdu skvěle. Moc nás to potěšilo a motivovalo v pořádání dalších akcí.
Jestli nám je však něco vlastní, tak je to dělat věci na „plnej plyn“. To bychom letos i z důvodu studijní přestávky a Petrem plánovaného čtyřměsíčního pobytu v cizině v hlavní veteránské sezóně nemohli udělat.

Připravíme tedy naše veterány i sami sebe v tomto roce na příští sezónu a letos se s vámi potkáme na spřátelených akcích v celém kraji. Až uvidíte někde naše trička, zastavte nás, rádi se s vámi pobavíme 🙂

Budeme se snažit, aby ta příští Jízda veteránů byla minimálně tak fajn, jako ta loňská. Za tento rok se všem omlouváme a na příští se budeme těšit! 🙂

Jeden komentář: „Na Jízdě veteránů se uvidíme až v roce 2019“

  1. Lucie Pavienská avatar
    Lucie Pavienská

    Dobrý den,
    jelikož jsme se účastnili loňské Jízdy :-), která byla mimochodem velice, velice zdařilá, tak vám promineme letošní pauzu (i když nás to mrzí) a budeme se těšit na příští rok :-D.
    Lucka, Martin a jejich Moskvič 403 Evženek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *